Geolied eikenhout

Geolied eikenhout

Onderhoudstips
01/09/2017
geolied hout

De dagdagelijkse schoonmaak doe je met een vochtig doekje, grondiger schoonmaken doe je met een schoonmaakmiddel waarbij je de tafel afdroogt met een schoon en droog doekje, zodat er geen sporen achterblijven. Zet geen theelichtjes, pannen of andere warme voorwerpen op het hout, omdat dit afdrukken kan veroorzaken.

Licht heeft invloed op het oppervlak en in de loop van de tijd zal het van kleur veranderen. Je kunt lichtvlekken voorkomen door niet steeds voorwerpen op dezelfde plek te zetten gedurende het eerste jaar.Door regelmatig te behandelen met natuurzeep voed je het meubel en zal de bescherming verhogen.

Het oppervlak wordt terug egaal en mogelijke vlekken of strepen van dagelijks gebruik verdwijnen. Je kan van dit product niet te veel gebruiken. In geval van vlekken (bv. cola of wijn) kan je deze zeep ook gebruiken. Bij zeer hardnekkige vlekken bestaan er reinigingsmiddelen van Woca in de handel zoals WOCA Super ontvlekker of WOCA Intensiefreiniger.

 

Gebruiksmethode Natuurzeep:

1. Schud de flacon krachtig voor gebruik.

2. De zeep aanbrengen doe je zeer eenvoudig door gelijkmatig te vernevelen op het oppervlak.

3. Laat de zeep een aantal minuten inwerken.

4. Veeg het overtollige product weg met een pluisvrije katoenen doek (geen microvezeldoek).

5. Laat de zeep een aantal minuten inwerken.

 

Let goed op met water! Overvloedig gebruik van water heeft als gevolg dat de olielaag aangetast wordt en er een witte verkleuring ontstaat.

Bij sterke verontreiniging (vet, alcohol, vochtigheid, enz.) gebruikt u best een pluisvrije doek & WOCA® Natuurzeep in Spray (gratis bij een meubel in Pure kleur). Steeds in de richting van de houtstructuur wissen en niet te hard wrijven, het oppervlak kan hierdoor gaan blinken.

Gebruik nooit wondermiddelen, sprays, detergenten, schuurpapier, staalwol of bijtende producten omdat deze de olielaag zullen aantasten. Er zullen grauwe, matte of glanzende vlekken ontstaan die niet meer verwijderd kunnen worden.