GEEN BLACK FRIDAY MAAR GREEN FRIDAY BIJ MINTJENS

Green Friday bij Mintjens

Bij Mintjens gaan we niet mee in de drukte van Black Friday, maar zetten wij ons in op Green Friday. Een dag waarop we extra aandacht geven aan de natuur. Daarom doen wij op vrijdag 24 november onze showrooms in Rumst en Westmalle dicht. Op deze symbolische dag trekken we met het hele team de natuur in om bamboe te planten..

Wil jij ook je groen hart tonen en een bijdrage leveren aan de natuur?

Voor elke bezoeker die tussen vrijdag 17 november en donderdag 23 november onze showroom komt bezichtigen, planten wij een bamboe in ons bamboebos op Blommerschot. Kom langs in één van onze showrooms in Rumst of Westmalle en draag je steentje bij aan de natuur.

Volg ons op social media  @mintjensfurniture en kijk hoe wij jouw bamboe planten in ons bamboebos.

Het Mintjens bamboe bos

Naast ons Mintjens bos beheren we ook een eigen bamboebos zodat we binnen vijf jaar bamboe meubelen uit eigen bodem kunnen maken. De groeiende bamboe draagt gedurende de komende jaren substantieel bij aan onze duurzaamheidsmissie. Omdat deze sterke plant veel meer CO2 uit de lucht haalt dan een gewone plant of boom zorgt hij voor een gezondere en rijkere bodem.

Draag jij ook je steentje bij aan de natuur op Green Friday?

Kom langs in één van onze showrooms tussen vrijdag 17 november en donderdag 23 november. Iedere bezoeker wordt beloond voor zijn duurzame keuze met de aanplant van een extra bamboe in ons bamboebos. Zo zorg jij voor een extra bamboe in ons bamboebos.

Bekijk onze openingsuren