Meer dan 60 jaar ervaring  1 jaar lang VASTE prijsgarantie  Hout uit 100% duurzaam materiaal

Wij garanderen je
een
vaste prijs.

Samen voor een betere  toekomst!

Er komt maar geen einde aan de stijgende energie- en grondstoffenprijzen.  Dit is zowel een uitdaging voor jou als voor ons.

Mintjens Group heeft reeds gedurende decennia de nodige investeringen gedaan om zich hiertegen zo goed mogelijk te wapenen. En waar mogelijk willen we jou als onze klant laten meegenieten.


Wij garanderen je een VASTE PRIJS!

 1 jaar prijsgarantie
 Hout uit 100% duurzaam materiaal

Maak een afspraak >  

Mintjens, 100% duurzaam en ecologisch

Wist je dat bij Mintjens de productie volledig gebeurt met hernieuwbare energie? Hierdoor kan je bij ons genieten van een vaste prijs zonder de constante prijsverhogingen en dit tot zelfs een jaar lang! Hoe kunnen we dit garanderen? We leggen het je graag uit!

Decennia lang investeren we reeds in groene en duurzame energie en dit geeft extra voordelen voor jouw als klant! Zo investeren wij in groene energie en voorzien we onze eigen warmte via onze biomassacentrale. Wij zorgen zelf voor transport, levering en plaatsing en kunnen heel wat besparen op verpakkingsmaterialen.

Zo kan jij als trouwe klant genieten van jouw project op maat zonder wakker te liggen van de constante prijsverhogingen.


Hernieuwbare energie

Ontdek meer > 

Grondstoffen

Ontdek meer > 

Eindgebruiker

Ontdek meer > 

Voor elk meubel planten wij
een boom erbij!

 Vraag je gratis offerte

Vraag je gratis offerte aan en wij garanderen je een vaste prijs gedurende een jaar!

Onze experten helpen je graag verder.

Vraag een offerte aan >

 Vind een showroom in je buurt

Maak een afspraak in één van onze showrooms en onze experten helpen je graag verder bij het realiseren van jouw project met een vaste prijs.

Maak een afspraak >