BELEEF DE WARMTE VAN HET EINDEJAAR SAMEN AAN TAFEL

Tot 30% korting* op tafels

Ontdek onze tafel-deals: tot 30% korting op alle tafels t.e.m 17/12

De magie van Kerstmis komt tot leven aan jouw eigen eettafel. Dankzij onze speciale tafel-deals kun je nu genieten van kortingen* tot wel 30% op een tafel op maat van jouw familie en met duurzaamheid in gedachten. Als je jouw houten tafel vóór 20 november bestelt, zorgen wij ervoor dat hij nog voor Kerstmis bij jou thuis staat..

Bekijk het actie-aanbod

* zie actievoorwaarden

Een  tafel  op jouw maat en die van de natuur

Elk jaar groeit onze familie met nieuwe geliefden, neven en nichten, en met de geboorte van nieuwe kleinkinderen. De kersttafel verwelkomt voortdurend nieuwe gezichten, waardoor deze speciale momenten nog dierbaarder worden. Kies daarom voor een duurzame  Mintjens tafel  die generaties lang het kloppend hart van onze familiediners zal blijven.


Laat je begeleiden door ons deskundig team van Belgische meubelmakers, die elke creatie doordrenken met liefde en passie. Selecteer jouw duurzame tafel uit ons t afel-deals assortiment  en omarm kortingen tot wel 30%. Kom langs in onze gezellige showrooms in Rumst of Westmalle, en plaats je bestelling vóór 20 november. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw  tafel  op tijd voor Kerstmis bij jou thuis staat.

Maak een afspraak

Vind de perfecte kersttafel met onze Tafel-deals

Laat je betoveren door een unieke houttextuur en ambachtelijk vakmanschap van onze houten tafels. Maak een afspraak in een van onze showrooms, waar onze toegewijde meubeladviseurs klaarstaan om je persoonlijk te begeleiden. Samen stellen we een uniek palet aan kleuren, vormen en texturen samen. Vervolgens gaan we in onze meubelmakerij in Westmalle aan de slag om een tafel op maat te maken, zodat jouw eindejaarsfeest perfect aansluit op jouw dromen en verlangens.

Maak een afspraak