Een plek waar iedereen zich thuis voelt, zelfs de kat

 

In het hart van Antwerpen nemen we een kijkje in de woning van Eric en zijn gezin. Eric en Annouck wonen al 7 jaar in het hartje van Antwerpen en hebben sinds 2 jaar een prachtig herenhuis volledig gerenoveerd.

Met hun 2 kleine kindjes en 2 prachtige katten was het jonge gezin op zoek naar maatwerk dat op een creatieve manier gebruikt kan worden in hun woning.


We zijn bij meerdere binnenhuisarchitecten geweest maar botsten al snel op een hoger budget dan we hadden voorzien. Uiteindelijk zijn we via social media Mintjens tegengekomen en hebben we een afspraak gemaakt in de showroom van Westmalle.

"Bij een bezoek aan de showroom in Westmalle werden we zeer goed onthaald door één van de experten en kregen we alle nodige informatie, begeleiding en tips rond maatwerk."

"Er werd geluisterd en meegedacht over alle mogelijkheden en oplossingen om onze ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. We hadden een bepaald budget vooropgesteld voor ons project en Mintjens leunde hierbij sterk aan."

Een werkruimte voor iedereen

Tijdens de corona periode werd thuiswerk belangrijker dan ooit. Er is meer nood aan werkruimte. Maar hoe kan je een goede werkruimte creëren aangepast aan de levensstijl en gewoontes van het gezin?

Eric en Annouck hadden hier al goed over nagedacht. Zo bedachten ze samen met Mintjens een kast op maat waarin een bureel verwekt is. De op maat gemaakte kast beschikt over 2 invouwbare deuren die gemakkelijk weg te werken zijn in het bureel.

Eenmaal gedaan met werken, kan je alles mooi opbergen. 

Voor elk huisje een tuintje

Eric en Annouck waren ook op zoek naar een oplossing om hun kattenbak op een creatieve en functionele manier op te bergen en hadden het idee dit in te werken in een zitbank.  

De zitbank bevindt zich over de hele lengte van de eetruimte en wordt gebruikt als zitplaats, extra opbergruimte en speelruimte voor de katten.

Onze katten zijn super gelukkig en voelden zich direct thuis in hun nieuwe omgeving.

We werden heel goed ontvangen en begeleid doorheen het proces. Mintjens communiceerde altijd heel eerlijk en open bij het plaatsen van de maatkasten. Indien er problemen waren, stonden zij dadelijk klaar met een oplossing. We raden een samenwerking met Mintjens zeker en vast aan en zijn zeer tevreden over het resultaat.

 Eric en Annouck • Antwerpen

Verder in hun woning... Mintjens maatwerk op z'n best!