KASTEN OP MAAT

Op zoek naar kasten die echt bij jou en je interieur passen? Maatwerk zit in onze genen. Ontdek hoe kasten op maat de oplossing zijn voor wie zoekt naar een duurzaam, stijlvol en functioneel interieur. 

Bekijk onze realisaties

Opbergkast Multiwall

Kasten op maat voor meer opbergruimte

Richt je woning functioneel en stijlvol in met kasten op maat. Een boekenkast op maat die je boekencollectie op een mooie manier toont. Op zoek naar een volledige set meubels voor je woonkamer, inclusief dressoir, televisiemeubel en wandkasten? Of liever een enkele vitrinekast? Bij Mintjens maken we kasten op maat van jouw interieur. Denk aan kledingkasten met voldoende ruimte om je kleding netjes te organiseren. Extra lades of kledinghangers? Met kasten op maat kan het.

Vraag je gratis offerte

Kies voor kasten die passen bij je interieur

Maatwerk is de beste optie als je een kast zoekt die helemaal past in je interieur. Of je nu houdt van zachte, organische vormen, strak minimalistische lijnen, of een landelijk rustieke uitstraling: dankzij 60 jaar ervaring hebben we de nodige expertise in verschillende stijlen. Maatwerk is ook een slimme oplossing voor kleinere ruimtes. Zo gaat er geen kostbare ruimte verloren.

Inbouwkast op maat

Duurzaamheid is de sleutel

Al meer dan 60 jaar krijgt duurzaamheid bij Mintjens de hoofdrol in het productieproces. Dat start bij het hout waar onze kasten van gemaakt worden. Al ons hout komt uit duurzaam beheerde bossen. Hierdoor kunnen we garanderen dat we op een duurzame manier omgaan met de natuurlijke bronnen voor onze meubels. Van lak tot olie: we controleren al ons materiaal zorgvuldig op de impact die het maakt op de planeet. Bovendien planten we een nieuwe boom voor ieder nieuw meubel dat we maken. 

Lees hier meer over duurzaamheid

Een kast op maat?

Een kast op maat start bij een bezoek in onze showroom. Daar nemen onze experten uitgebreid de tijd om te luisteren naar je wensen. Onze collega’s vertalen jouw wensen naar een 3D-render. De prijs van je kast hangt af van de grootte, het materiaal en de complexiteit van het ontwerp. Iedere kast wordt op maat in ons eigen atelier in België geproduceerd. Na 8 tot 10 weken plaatsen monteurs je meubel met oog voor detail in jouw interieur.  

Zo bereid je je bezoek voor aan onze showroom

Meubeladvies op maat

Realisaties

Offerte op maat

Wil je graag een gratis offerte aanvragen? Maak een afspraak in één van onze showrooms en onze experts staan voor je klaar.

Vraag je gratis offerte