SPECIALISTEN IN MASSIEF EN FINEER HOUT

Mintjens is een Kempisch meubelfabriek met meer dan 60 jaar ervaring in massief en fineer hout.

Met een grote passie voor hout en interieur, ontwerpen en maken we eikenhouten meubelen op maat. Dit op een ecologisch verantwoorde manier in eigen streek. Kennis, vakmanschap en betrouwbaarheid staat bij ons centraal.

Materiaalkeuze

We zijn erg kieskeurig wat de materiaalkeuze betreft. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Daarnaast voldoen de gebruikte producten aan de strengste normen.

Duurzaam productieproces

We geven niet alleen om onze producten maar ook om het volledige productieproces en daarom gebeurt onze volledige productie met hernieuwbare energie.

Kortom, “Made in Belgium” is niet zomaar een statement maar staat voor duurzaamheid, kwaliteit, een goede service, flexibiliteit en correcte levertijden. 

100% duurzaamheid

Respect voor de natuur staat centraal. Daarom gaan wij heel zorgvuldig tewerk in onze materiaalkeuze. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en voldoen de gebruikte oliën en lakken aan de allerstrengste normen.

100% van onze productie gebeurt lokaal in onze fabriek te Westmalle. Ons hout is zorgvuldig geselecteerd en we investeren in het duurzaam beheer van onze eigen bossen.


Vind een showroom in uw buurt

Opzoek naar dressings, kasten, tafels en meer op maat? Kom langs in één van onze showrooms of maak een afspraak en onze experten staan voor u klaar.

Showroom in uw buurt   

Wat je van ons mag verwachten

  Gratis expert advies

 Snel geleverd & geplaatst

 Prijzen rechtstreeks uit fabriek

 Kempisch vakmanschap

 100% duurzaam materiaal

 Belgisch Kwaliteitsproduct

Meer inspiratie in onze brochure

Op zoek naar inspiratie voor je interieur?

Bekijk onze brochure met ideeën voor duurzame kasten op maat. Je leest er meer over het groen verhaal van Mintjens

Download de brochure