JOUW  DRESSING OP MAAT

Benut jouw dressing ruimte optimaal door hem slim en efficiënt in te richten. Bij Mintjens bekijken we elke ruimte apart en ontwerpen we samen met jou de ideale dressing op maat. Onze meubeladviseurs luisteren naar jouw behoeften en wensen en begeleiden je van a tot z. Bovendien bieden we een breed gamma materialen en kleuren aan, zodat we jouw droomdressing kunnen realiseren. Je kleerkast op maat is nog nooit zo gestructureerd en overzichtelijk geweest.

Vraag je gratis offerte aan

Maatwerkkasten om bij weg te dromen

Dankzij onze 60 jaar ervaring hebben we bij Mintjens de nodige expertise opgebouwd in diverse interieurstijlen. Wij bieden persoonlijk advies bij het maken van jouw keuze, of je nu op zoek bent naar een open dressing of een maatkast met gesloten deuren. Verlichting toevoegen in je dressing, extra hangruimte of specifieke handgrepen op jouw kleerkast? Met onze op maat gemaakte dressingkasten is alles mogelijk.

Bekijk onze realisaties

Op ontdekking door jouw toekomstige dressing

Een maatkast kiezen kan moeilijk zijn. Kom langs in onze showroom en laat je begeleiden door één van onze meubeladviseurs. We luisteren naar al jouw wensen en beginnen zo aan het ontwerpproces. Van schetsen naar 3D-renders naar jouw op maat gemaakte kast. Iedere kast wordt op maat in ons eigen atelier in België geproduceerd.

Kom langs in onze vernieuwde showroom

Duurzame dressing

Al meer dan 60 jaar zet Mintjens zich in voor de verduurzaming van het productieproces. Ons hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, waardoor we kunnen garanderen dat we op een verantwoorde manier omgaan met de natuurlijke bronnen voor onze meubelen. Daarnaast voeren we zorgvuldige controles uit op al ons materiaal om de impact op de planeet te minimaliseren. Onze liefde voor de natuur uit zich ook in ons beleid om voor elk nieuw meubelstuk een nieuwe boom te planten.

Lees meer over ons groen verhaal

Realisaties