EEN TAFEL OP MAAT DIE PERFECT IN JE INTERIEUR PAST

Houten tafels op maat

Wil je jouw woonkamer of keuken optimaal inrichten? Dat kan dankzij de houten tafels op maat van Mintjens. Kies een tafel op basis van jouw noden en stijl. Je hebt keuze uit verschillende materialen en kleuren zodat je nieuwe eettafel helemaal afgestemd is op jouw interieur. Werk je vaak van thuis, maar is er geen grote bureauruimte aanwezig? Dan kunnen onze bureaus op maat voor jou een oplossing bieden.

Vraag je gratis offerte aan

Tafelen in stijl

Smaken en stijlen verschillen, dat weten wij bij Mintjens maar al te goed. Door onze 60 jaar ervaring hebben we de nodige expertise in verschillende stijlen. Van strak tot modern, wij helpen je verder met het maken van de juiste keuze.

Kies een ronde tafel op maat als je houdt van lange conversaties aan de eettafel en een grote portie gezelligheid. Heb je een grote kroost opteer dan voor een rechthoekig model waar iedereen voldoende ruimte heeft. Ken je de Wings verlengtafel al? Verstel in mum van tijd je tafel dankzij het unieke uitschuifsysteem. Bekijk onze realisaties om inspiratie op te doen voor jouw interieur.

Bekijk onze realisaties

Zie, voel en beleef tafels op maat    

Een keuze maken kan moeilijk zijn. Kom langs in onze showroom en laat je adviseren door een van onze experten. We overlopen al je wensen en zetten deze om naar een 3D-render. De prijs van je tafel op maat hangt af van de grootte, het materiaal en de complexiteit van het ontwerp. Iedere tafel wordt op maat in ons eigen atelier in België geproduceerd.

Kom langs in onze vernieuwde showroom

Een hart voor duurzaamheid

Mintjens zet zich al meer dan 60 jaar in om het productieproces te verduurzamen. Zo komt al ons hout uit duurzaam beheerde bossen. Daardoor garanderen we dat we op een duurzame manier omgaan met de natuurlijke bronnen voor onze  meubelen . Bovendien controleren we al ons materiaal op de impact die het maakt op de planeet. We houden van de natuur, daarom planten we voor ieder nieuw meubel, een nieuwe boom.

Lees hier alles over duurzaamheid