Intense
Rialto

Rialto

'Best of Belgium' award tijdens Meubelbeurs Brussel

Het fonkelnieuwe slaapprogramma Rialto viel tijdens de Meubelbeurs Brussel in de prijzen. Zo won het maar liefst de eerste prijs in de categorie 'Best of Belgium'. Onze CEO loopt nóg steeds met een grote smile rond :)

Rialto is een mooie symbiose van twee slaapwerelden: die van de boxsprings en van de houten bedden. Het schelpvormige en fijn gestoffeerd hoofdbord, verleent de slaapcollectie een hoog cocooning gehalte. Zowel de bedsets als de bijmeubelen onderscheiden zich door zachte vormen, een hoge aaibaarheid en een mooie mix van hout en stof.

De collectie omvat naast het bed ook commodes, een unieke make-up tafel met juweleninleg en nachtkastjes. Een reeks spiegels, met en zonder bergruimte, maakt de collectie compleet.

Ontdek Rialto hier

Drawn by designers

De designafdeling is het kloppend hart van Mintjens. Voortdurend werken ze aan nieuwe concepten of meubelstukken en gaan ze op zoek naar nieuwe materialen en de meest innovatieve productontwikkelingen.

Van de algemene belijning tot het wegwerken van de kleinste schroef, leggen zij hun hart en ziel in deze meubelontwerpen. Met slechts één doel: het ontwerpen van het perfecte meubel dat uitblinkt in comfort, look en kwaliteit!

Ontmoet onze Designers

Concept
Productie

Made by craftsmen

Een team van talentvolle meubelmakers vertalen de creatieve ontwerpen en steken elke dag de handen uit de mouwen. Zij gaan enerzijds aan de slag met hoogtechnologische machines en anderzijds waken zij met oog voor detail dat alle ontwerpen met precisie worden uitgevoerd.

Anderzijds komt er nog heel wat mankracht en handarbeid aan te pas om een volledig meubel tot in de puntjes af te werken. 

 

In the finest wood

Om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken werken we alleen met de allerbeste producten. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd om kleurverschillen te minimaliseren en het natuurlijke eikenpatroon zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen. Deze selectie gebeurt nauwkeurig van bij de start om het allerbeste eindresultaat te verkrijgen. 

Van de scharnieren en geleiders tot het metaal of de lakken werken we enkel met toeleveranciers van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast worden alle gebruikte materialen uitvoerig getest om de kwaliteit te garanderen. 

Leer meer over ons hout

Wood
Wings

MMooD by Mintjens

MMooD is het jonge Belgische designlabel van Mintjens dat gekend staat voor zijn unieke, innoverende designobjecten met een sterk verhaal. Objecten die stuk voor stuk ‘vorm’ en ‘functie’ met elkaar verzoenen. Hierdoor creëren ze een toegevoegde waarde wat jouw leven aangenamer en comfortabeler maakt!

Ontwerpers vormen het kloppende hart van MMooD. Het merk heeft een ijzersterk designteam ter beschikking in-house maar werkt ook samen met verschillende externe Belgische ontwerpers. Elk object draagt zo een specifieke signatuur van een designer en maakt het dus uniek! 

Ontdek MMooD

We helpen je graag verder

Heb je een vraag over een product of een bestelling? Onze klantendienst staat voor je klaar. Aarzel niet om ons te contacteren.

Stuur ons een e-mail

Of bel ons op het nummer: +32 3 310 07 00