banner home
IMM Cologne 2019

Lancering nieuwe collecties

Tijdens de jaarlijkse meubel-en interieurbeurs IMM Keulen lanceren we de allernieuwste collecties van o.a. de gerenommeerde designers Hans Daalder en Mathias De Ferm.

We zetten daarbij in op een weldoordachte mix van materialen, gedurfde belijningen en een sterke presentatie. Kortom, stuk voor stuk collecties of interieurobjecten met een sterk verhaal. Onder andere de gerenommeerde designers Mathias De Ferm (BE) en Hans Daalder (NL) stellen hun nieuwste producten voor.

Vanaf maandag 14 januari t.e.m. vrijdag 18 januari worden deze nieuwigheden voorgesteld aan de professionele bezoekers. Op zaterdag en zondag gaan de deuren open voor het grote publiek. We nodigen iedereen van harte uit in hal 10.1, stand C-020.

Caress

Succesvol gelanceerd op de meubelbeurs van Brussel!

De nieuwste interieurcollectie Caress werd voorgesteld op de meubelbeurs van Brussel 2018. De collectie werd zeer enthousiast onthaald en geprezen om zijn hoogstaand vakmanschap en knowhow. Als kers op de taart werd Caress genomineerd voor de prestigieuze Balthazar award in de categorie "Best of Belgium".

De zachte en elegante rondingen zijn de rode draad doorheen de volledige collectie Caress. Kortom, de combinatie van het warme hout en de luxueuze stoffen kenmerken de aaibaarheid van deze interieurcollectie.

Neem een virtueel kijkje op de stand 

Caress
Concept

Drawn by designers

De designafdeling is het kloppend hart van Mintjens Group. Voortdurend werken zij aan nieuwe concepten of meubelstukken en gaan zij op zoek naar nieuwe materialen en de meest innovatieve productontwikkelingen.

Van de algemene belijning tot het wegwerken van de kleinste schroef leggen zij hun hart en ziel in deze meubelontwerpen. Met slechts één doel: het ontwerpen van het perfecte meubel dat uitblinkt in comfort, look en kwaliteit.

Ontmoet onze Designers

Made by craftsmen

Een team van talentvolle meubelmakers vertalen de creatieve ontwerpen en steken elke dag de handen uit de mouwen. Zij gaan enerzijds aan de slag met  hoogtechnologische machines en anderzijds waken zij met oog voor detail dat alle ontwerpen met precisie worden uitgevoerd. Anderzijds komt er nog heel wat mankracht en handarbeid aan te pas om een volledig meubel tot in de puntjes af te werken. 

Ontmoet onze meubelmakers

Craftsmen
Wood

In the finest wood

Om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken werken we alleen met de allerbeste producten. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd om kleurverschillen te minimaliseren en het natuurlijke eikenpatroon zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen. Deze selectie gebeurt nauwkeurig van bij de start om het allerbeste eindresultaat te verkrijgen. 

Van de scharnieren en geleiders tot het metaal of de lakken werken we enkel met toeleveranciers van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast worden alle gebruikte materialen uitvoerig getest om de kwaliteit te garanderen. 

Leer meer over ons hout

We helpen je graag verder

Heb je een vraag over een product of een bestelling? Onze klantendienst staat voor je klaar. Aarzel niet om ons te contacteren.

Stuur ons een e-mail

Of bel ons op het nummer: +32 3 310 07 00