banner home
Bloom

Best of Belgium

Winnaar Balthazar Meubelbeurs Brussel 2017

De allernieuwste collectie van Mintjens Furniture, Bloom wint dit jaar de prestigieuze Balthazar prijs op de Meubelbeurs van Brussel. Bloom blinkt uit door het minimalistische design en de intelligent uitgekiende styling-opties.

Mix and match de gekozen houtkleur met de kleur van de lades en de nis. Bloom speelt met de combinatie van materialen en finishes. Zo begrensd de opties qua maten en kleuren zijn, zo universeel en ‘global’ de woonsferen: van Nordic naar Italian tot Oriental. Bloom past letterlijk in elk sfeertje of interieur.

Ontdek Bloom

Drawn by designers

De designafdeling is het kloppend hart van Mintjens Group. Voortdurend werken zij aan nieuwe concepten of meubelstukken en gaan zij op zoek naar nieuwe materialen en de meest innovatieve productontwikkelingen.

Van de algemene belijning tot het wegwerken van de kleinste schroef leggen zij hun hart en ziel in deze meubelontwerpen. Met slechts één doel: het ontwerpen van het perfecte meubel dat uitblinkt in comfort, look en kwaliteit.

Ontmoet onze Designers

Concept
Craftsmen

Made by craftsmen

Een team van talentvolle meubelmakers vertalen de creatieve ontwerpen en steken elke dag de handen uit de mouwen. Zij gaan enerzijds aan de slag met  hoogtechnologische machines en anderzijds waken zij met oog voor detail dat alle ontwerpen met precisie worden uitgevoerd. Anderzijds komt er nog heel wat mankracht en handarbeid aan te pas om een volledig meubel tot in de puntjes af te werken. 

Ontmoet onze meubelmakers

In the finest wood

Om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken werken we alleen met de allerbeste producten. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd om kleurverschillen te minimaliseren en het natuurlijke eikenpatroon zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen. Deze selectie gebeurt nauwkeurig van bij de start om het allerbeste eindresultaat te verkrijgen. 

Van de scharnieren en geleiders tot het metaal of de lakken werken we enkel met toeleveranciers van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast worden alle gebruikte materialen uitvoerig getest om de kwaliteit te garanderen. 

Leer meer over ons hout

Wood

We helpen je graag verder

Heb je een vraag over een product of een bestelling? Onze klantendienst staat voor je klaar. Aarzel niet om ons te contacteren.

Stuur ons een e-mail

Of bel ons op het nummer: +32 3 310 07 00