BELGISCHE MEUBELMAKERS

 
 

Mintjens, dat zijn meubelen op maat voor jouw droominterieur. Reken op kasten, tafels en dressings op maat. Duurzaam, met oog op jouw wensen en op basis van lokaal vakmanschap. We hebben meer dan 60 jaar ervaring in maatwerk, dat is een garantie op kwaliteit. Kom langs in onze showroom en merk het meteen.


Kom ons vakmanschap in meubels op maat ontdekken

Inspiratie opdoen, ons vakmanschap ontdekken en ideeën uitwisselen met onze meubeladviseurs over jouw kast op maat? Dat doe je in onze vernieuwde showroom. Maar net zo goed komt er een adviseur bij je langs om samen met jou, je interieur op maat uit te werken en samen jouw droominterieur tot leven te wekken.

Een persoonlijke aanpak, een interieur op maat

Bij Mintjens geloven we niet in bandwerk, maar kiezen we resoluut voor een persoonlijke aanpak en een volledige ontzorging. Jouw meubels op maat zijn bij ons in vakkundige en betrouwbare handen.

Interieur op maat | Mintjens
Meubeladvies op maat | Mintjens

Maak een afspraak

Ben je toe aan een uitgewerkt interieur op maat? Maak een afspraak met onze meubeladviseurs. Wij luisteren naar je wensen, denken mee over de mogelijkheden en komen met kwalitatief en duurzaam maatwerk op de proppen. Perfect aansluitend bij jouw levensstijl en smaak. Al meer dan 60 jaar bewijzen we dat dag na dag.  

"Al meer dan 60 jaar staan we garant voor kwalitatief maatwerk. Van die expertise pluk jij de vruchten."
Ontdek ons verhaal