MEUBELADVIES OP MAAT

Ben je toe aan een nieuw interieur? Met mooie houten meubelen of maatwerk in massief of fineer? We nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en bespreken de verschillende mogelijkheden qua kleuren, afwerking en materialen en brainstormen samen over de verschillende mogelijkheden op maat.
Dit in 5 stappen.

Zoals de nerven in ons hout, zit "maatwerk in onze genen". Wij werken aan jouw meubelen met de beste duurzame materialen, grootste zorgen en ambachtelijke precisie.

Meubeladvies kennismakingsgesprek | Mintjens

1. Kennismakingsgesprek

Mintjens zorgt voor een ontzorging van jouw vast en los meubilair, dit binnen het gewenste budget.

Samen vullen we de ruimte naar jouw wensen in en staan we garant voor een open communicatie. 

Een kennismakingsgesprek beschouwen wij zoals een eerste date. We maken eerst kennis met elkaar en luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Is er een match? Dan gaan we graag naar de volgende fase.

2. Meubeladvies & conceptfase

We bespreken samen jouw persoonlijke behoeften, wensen en bekijken de door jouw gekozen ruimte(s). We bespreken welk meubel bij jouw woonstijl past. Van modern, landelijk, Scandinavisch alles is mogelijk.

Conceptvoorstel

We bespreken graag jouw verwachtingen over de indeling van het maatwerk en de materiaalkeuze. Want net zoals ons hout is ook jouw project uniek en maken we voor jou een meubel op maat. We bezorgen je een eerste voorstel en budgetraming. Dit volledig gratis!  

Budgetraming

De voorgestelde budgetraming bevat zowel kosten van ontwerp, opmeting, uitvoering en plaatsing van het project. Kortom alles inbegrepen!

Meubeladvies & conceptfase | Mintjens
Ontwerp fase | Mintjens

3. Ontwerp fase

Is het eerste voorstel en budgetraming volgens je verwachtingen? Dan plannen we graag een tweede gesprek in onze showroom of bij jouw thuis waarbij we het ontwerp tot in het detail overlopen.

Eerste beelden

Op basis van jouw feedback bezorgen we je een aangepast ontwerp met bijhorende 3D beelden om je een beter visueel idee te geven van jouw meubel op maat.

4. Offerte

Op basis van het uitgewerkte ontwerp bezorgen we je een gedetailleerde offerte op maat. Is voorgestelde offerte in orde voor je? Dan gaan we aan de slag!

Concrete planning

We maken een afspraak om een planning op te stellen voor het realiseren van jouw project.

5. Uitwerking

Technische tekening

Aan de hand van een technische tekening overlopen we met jou het ontwerp en de materiaal- en kleurkeuze. Is het ontwerp goed en ben je 100% tevreden? Dan gaat het project in productie en gaan we met passie en vakmanschap aan de slag.


Technische tekening | Mintjens

Wil je graag meubeladvies op maat?

Ben je aan het bouwen of renoveren? Heb je nood aan meer bergruimte en/of functionele meubelen? Maar weet je niet hoe je dit best aanpakt? Mintjens zorgt voor een ontzorging van jouw vast en los meubilair, dit binnen het gewenst budget.

Maak dan een afspraak in onze showroom en onze meubeladviseur staat voor je klaar.

Maak nu een afspraak

Brochure | Mintjens

Meer inspiratie in onze brochure

Op zoek naar inspiratie voor je interieur?

Bekijk onze brochure met ideeën voor duurzame kasten op maat. Je leest er meer over het groene verhaal van Mintjens.

Download de brochure