Bekijk al onze klantenverhalen

Benieuwd hoe klanten samen met Mintjens hun droomprojecten realiseerden?
Ontdek hier de verhalen van onze klanten.

Een plek waar iedereen zich thuis voelt, zelfs de katten.
Familie Peeters uit Antwerpen

Lees meer >  

Een instapklare woning van A tot Z

Lees meer >  

Mintjens in de media

Mintjens plant eigen bamboebos

Mintjens Groep plantte zondag met een dertigtal medewerkers een hectare bamboebos aan op bos- en landbouwdomein Blommerschot in Oostmalle. Niet om panda’s te houden. Binnen vijf jaar wil de meubelmakerij met deze bamboe van eigen kweek aan de slag. “Bovendien is bamboe in alle opzichten een heel duurzaam gewas”, zegt CEO Carl Mintjens.
© Nieuwsblad

Lees meer 

Meubelmakerij Mintjens opent gloednieuwe showroom in Rumst

Meubelmakerij Mintjens, al zestig jaar een vaste waarde in Malle, breidt uit naar de zuidrand van Antwerpen. Daar opent het familiebedrijf op zaterdag 30 september een showroom op de Mechelsesteenweg in Rumst. “Maar ook hier is alles wat je ziet geproduceerd door onze eigen meubelmakers in Westmalle.”
© HLN

Lees meer 

artikel GVA: achter de schermen bij Mintjens

Achter de schermen bij Mintjens

Wie Malle zegt, zegt Mintjens. En omgekeerd. Dat de wortels van de familie heel diep in de Kempense grond zitten, bewijzen veertien hectare aan fabrieksgebouwen, eigen bossen en een hyperlokale aanpak. Vanaf zaterdag vind je hen ook in hun nieuwe showroom in Rumst. “Mijn vader heeft een gigantisch patrimonium opgebouwd. Ons verhaal klinkt bijna ongeloofwaardig”, vertelt Carl Mintjens, CEO van het bedrijf en broer van Tania Mintjens.
© GVA

lees meer

Karel Mintjens

Hoe Karel Mintjens opklom tot één van de grootste meubelfabrikanten

“Karel Mintjens kwam uit een familie van gewone werkmensen”, zegt onze oud GvA-medewerker Jan Vorsselmans. “Hij verstond de kunst om de juiste personen te benaderen en aan te trekken. In die tijd had je in Malle ook nog de grote meubelfabrieken De Kempen. Aanvankelijk werd in Westmalle gedacht dat Mintjens niet lang zou blijven bestaan. Maar De Kempen is al lang failliet en meubelfabrieken Mintjens bestaat nog steeds"
© made-in

Lees meer