Een instapklare woning van A tot Z op maat ingericht.

 

Project 'De Schom' is gelegen in een rustige doodlopende straat aan de ring van Lier. Het is een stijlvol gebouw met 26 instapklare appartementen, dat op een ecologisch verantwoorde en duurzame manier ontwikkeld werd. 7 van de 26 appartementen werden door Mintjens volledig op maat ingericht.


Ecologisch en duurzaam leven is nog nooit zo belangrijk geweest als nu.

Bij de bouw van de residentie staat ecologisch en duurzaam bouwen centraal. Deze waarden staan bij Mintjens hoog in het vaandel en dat is meteen zichtbaar in de 7 appartementen die wij volledig hebben ingericht.


Een uitdagend project waarin maatwerk en vakmanschap perfect tot hun recht komen.

Het interieur is volledig op maat gemaakt met echte eikenfineer meubels en maatkasten. Het doel van deze appartementen is instapklare woningen creëren die voldoen de eisen van de huidige tijd. Het interieur is volledig op maat gemaakt met echte eikenfineer meubels en maatkasten. Met dit meubilair wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Kortom, een ideale woning voor jong en oud!

Alles leeft in de keuken

De keuken is vandaag meer dan ooit de centrale leefruimte in een woning.

Voor deze eye-catcher hebben we gekozen voor een afwerking in eikenfineer en een werkblad in bamboe. Een zeer sterk materiaal dat tegen een stootje kan en voor een natuurlijke uitstraling zorgt.

Een keuken die anders is en waarin geleefd kan worden.

Less is more

De slaapkamer, dé kamer waar men tot rust komt en waar voldoende opbergruimte een must is. Hiervoor hebben we gekozen voor een groot Stuga bed. 

Dankzij de strakke plankenstructuur en het minimalistisch design komt het meubel helemaal tot zijn recht en heeft het een unieke uitstraling in de ruimte. 

De op maat gemaakte dressing vult dit mooi aan en beschikt over alle accessoires om je kast te vullen.

Perfect om al die kleren in weg te bergen.

Een prachtig item voor in de slaapkamer!

Een polyvalente ruimte

Voor de compacte extra kamer hebben we bewust gekozen voor een multifunctionele indeling. Hier hebben we een maatkast geplaatst met in het midden een open nis die als bureau/home office kan dienen. Ideaal voor thuiswerk!

Dankzij de vele opbergmogelijkheden kan deze ruimte polyvalent gebruikt worden: bureau, kinderkamer, logeerkamer, ...

Een elegante en tijdloze leefruimte

Met een strak en puur design krijgt de leefruimte een tijdloos karakter. Dankzij de combinatie van gesloten en open kasten wordt de living op een luchtige manier gevuld met oog op detail.

Verder in de woning... Mintjens maatwerk op z'n best!