100% DUURZAAM EN ECOLOGISCH

Met een grote passie voor hout en interieur, ontwerpen en maken we houten meubelen op maat. Dit op een ecologisch verantwoorde manier in eigen streek. Kennis, vakmanschap en betrouwbaarheid staat bij ons centraal.

Hout als hernieuwbare grondstof

Door te focussen op het gebruik van hout als hernieuwbare grondstof zijn we minder afhankelijk van energie- of milieutoeslagen.  Bovendien investeren we zelf sterk in het duurzaam beheer van eigen bossen.

Ons hout is zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Daarnaast voldoen onze gebruikte producten zoals oliën en lakken aan de strengste normen.

Mintjens Group heeft recent zijn positie in CIB versterkt tot 100%. CIB is een importeur, leverancier en distributeur van hout. Op deze manier heeft Mintjens direct toegang tot de grondstoffen zonder tussenpersonen.

hout als hernieuwbare grondstof

Al eens stilgestaan bij
wat een
boom doet?

 Verbetert de 
luchtkwaliteit

 Verbetert de waterkwaliteit

 Absorbeert CO2

  Bespaart energie

al eens stilgestaan bij wat een boom doet?

 Creëert een thuis voor  planten, dieren en mensen

 Verbetert de  gezondheid

 Vermindert  geluidsoverlast

  Vermindert  stress

Voor elk meubel planten wij er een boom bij!

herbruikbare verhuisdekens

Verpakkingsmaterialen

Sinds 2020 verkopen wij onze producten rechtstreeks aan de consumenten zonder tussenpersoon. Hierdoor kunnen we heel wat besparen op verpakkingsmaterialen. Wij zorgen zelf voor transport, levering en plaatsing en maken hiervoor gebruik van  herbruikbare beschermingsmiddelen zoals klassieke dekens.

Wij garanderen je een vaste prijs op al onze kasten , dressings , tafels en meer

Mintjens, 100% duurzaam
& ecologisch

Samen voor een betere toekomst!

Wist je dat bij Mintjens de productie volledig gebeurt met hernieuwbare energie? Hierdoor kan je bij ons genieten van een vaste prijs zonder de constante prijsverhogingen en dit tot zelfs een jaar lang! Hoe kunnen we dit garanderen? We leggen het je graag uit!

Decennia lang investeren we reeds in groene en duurzame energie en dit geeft extra voordelen voor jouw als klant! Zo investeren wij in groene energie en voorzien we onze eigen warmte via onze biomassacentrale. Wij zorgen zelf voor transport, levering en plaatsing en kunnen heel wat besparen op verpakkingsmaterialen.

Zo kan jij als trouwe klant genieten van jouw project op maat zonder wakker te liggen van de constante prijsverhogingen.

Hernieuwbare energie

Hernieuwbare energie

Ontdek meer 

grondstoffen

Grondstoffen

eindgebruiker

Eindgebruiker

Ontdek meer 

 Vraag je gratis offerte

Vraag je gratis offerte aan en wij garanderen je een vaste prijs gedurende een jaar!

Onze experten helpen je graag verder.

Vraag een offerte aan

 Vind een showroom in je buurt

Maak een afspraak in één van onze showrooms en onze experten helpen je graag verder bij het realiseren van jouw project met een vaste prijs.

Maak een afspraak