VAN ZONNEPANELEN TOT VERWARMING

Reeds meer dan 60 jaar hebben we investeringen gedaan in groene energie. Zo hebben we een oppervlakte van 4 hectare zonnepanelen verspreid over onze eigen gebouwen. En verwarmen we onze ruimtes via onze eigen biomassa centrales.

Electriciteit

De huidige energiecrisis weegt enorm op onze maatschappij. Al meer dan 60 jaar kijkt Mintjens vooruit en wapenen we ons voor de schommelende prijzen. Door doorgedreven isolatie van onze gebouwen en resterende houtafval als warmtebron besparen we veel energie.

Onze machines zijn geen energie-slorpers en we kozen steeds voor zuinige motoren. Door onze geïsoleerde daken vol te leggen met zonnepanelen brengen we meer energie op dan we verbruiken. Zo zijn wij als Belgisch bedrijf min of meer ontkoppeld van de continue prijsstijgingen.

hernieuwbare energie via eigen zonnepanelen
eigen biomassa-centrale

Verwarming

Onze fabriek wordt volledig verwarmd door onze biomassacentrale met eigen houtafval. Zo gaan wij bewust om met resterende houtresten en zorgen we voor weinig restafval. 

Wij garanderen je een vaste prijs op al onze kasten , dressings , tafels en meer

Mintjens, 100% duurzaam
& ecologisch

W ist je dat bij Mintjens de productie volledig gebeurt met hernieuwbare energie? Hierdoor kan je bij ons genieten van een vaste prijs zonder de constante prijsverhogingen en dit tot zelfs een jaar lang! Hoe kunnen we dit garanderen? We leggen het je graag uit!

Decennia lang investeren we reeds in groene en duurzame energie en dit geeft extra voordelen voor jouw als klant! Zo investeren wij in groene energie en voorzien we onze eigen warmte via onze biomassacentrale. Wij zorgen zelf voor transport, levering en plaatsing en kunnen heel wat besparen op verpakkingsmaterialen.

Zo kan jij als trouwe klant genieten van jouw project op maat zonder wakker te liggen van de constante prijsverhogingen.

hernieuwbare energie

Hernieuwbare energie

 

grondstoffen

Grondstoffen

Ontdek meer 

eindgebruiker

Eindgebruiker

Ontdek meer 

 Vraag je gratis offerte

Vraag je gratis offerte aan en wij garanderen je een vaste prijs gedurende een jaar!

Onze experten helpen je graag verder.

Vraag een offerte aan

 Vind een showroom in je buurt

Maak een afspraak in één van onze showrooms en onze experten helpen je graag verder bij het realiseren van jouw project met een vaste prijs.

Maak een afspraak