PRIJZEN RECHTSTREEKS UIT FABRIEK 

Door de korte keten en door ons meer lokaal te oriënteren kunnen we zonder tussenstappen meer efficiëntie bekomen, wat ook een positief effect heeft op de uiteindelijke prijs.

Sinds de oprichting verkocht Mintjens haar meubelen via winkels. De meubelhandel wordt echter al jaren door elkaar geschud door nieuwe trends. Vroeger kochten consumenten hun meubelen in een fysieke winkel, maar vandaag de dag gebeurt ook dat steeds vaker online.

Om mee in te spelen op de nieuwe ontwikkelingen en trends hebben we besloten om als eerste meubelfabrikant in België de stap naar ‘direct to consumer’ te nemen. Hierdoor kunnen particulieren via onze eigen winkels rechtstreeks uit onze fabriek kopen, zonder tussenpersoon of meubelwinkel. 

Dit heeft voor de klant extra veel voordelen namelijk prijzen rechtstreeks uit fabriek, rechtstreekse levering door onze eigen lokale vakmannen en een snelle en directe service.

Hierdoor besparen we ook veel energie en verpakkingsmateriaal. Onze klanten kunnen van onze fabrieksprijzen genieten en krijgen hoogwaardige kwalitatieve producten die 100% Belgisch en lokaal gemaakt worden. 

Wij garanderen je een vaste prijs op al onze kasten , dressings , tafels en meer

Mintjens, 100% duurzaam
& ecologisch

Samen voor een betere toekomst!

Wist je dat bij Mintjens de productie volledig gebeurt met hernieuwbare energie? Hierdoor kan je bij ons genieten van een vaste prijs zonder de constante prijsverhogingen en dit tot zelfs een jaar lang! Hoe kunnen we dit garanderen? We leggen het je graag uit!

Decennia lang investeren we reeds in groene en duurzame energie en dit geeft extra voordelen voor jouw als klant! Zo investeren wij in groene energie en voorzien we onze eigen warmte via onze biomassacentrale. Wij zorgen zelf voor transport, levering en plaatsing en kunnen heel wat besparen op verpakkingsmaterialen.

Zo kan jij als trouwe klant genieten van jouw project op maat zonder wakker te liggen van de constante prijsverhogingen.

Hernieuwbare energie

Ontdek meer 

Grondstoffen

Ontdek meer 

Eindgebruiker

 Vraag je gratis offerte

Vraag je gratis offerte aan en wij garanderen je een vaste prijs gedurende een jaar!

Onze experten helpen je graag verder.

Vraag een offerte aan

 Vind een showroom in je buurt

Maak een afspraak in één van onze showrooms en onze experten helpen je graag verder bij het realiseren van jouw project met een vaste prijs.

Maak een afspraak