MAAK EEN PERSOONLIJKE MEUBELADVIES AFSPRAAK

Op weg naar jouw droommeubel(s)

Ontvang persoonlijk meubeladvies bij jou thuis! Onze meubeladviseurs komen tot bij jou thuis en zorgen ervoor dat jouw droommeubel werkelijkheid wordt. Van het eerste contact tot het uitgewerkte ontwerp en de definitieve offerte, wij begeleiden je stap voor stap naar het perfecte meubelstuk voor jouw interieur. Vul het contactformulier in en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw unieke meubelstuk!


Laat je gegevens achter

Splits e-mailadressen met een komma.

Bedankt!

 Onze meubeladviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op via jouw gekozen medium voor het maken van een afspraak. 

Heb je een vraag, laat het ons weten
Stel je vraag via info@mintjens.be of bel het nummer 03/310.07.00.


Stappenplan meubeladvies aan huis


Contactformulier

Vul het contactformulier in op onze website. Onze meubeladviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.


Telefonisch contact

We nemen telefonisch contact met je op om de afspraak te bevestigen en je wensen te bespreken. We beantwoorden al je vragen en geven je alvast wat tips voor een verdere voorbereiding van jouw unieke woonstijl.


Meubel- en houtadvies

Onze ervaren meubeladviseur komt bij jou thuis om de ruimte(s) te bespreken. We luisteren naar je wensen, bespreken verschillende opties en geven advies over materialen en meubelstijlen.


Ontwerp van jouw droommeubel

Op basis van het gesprek maken we een eerste schets en 2D ontwerp van jouw droommeubel. Dit geeft je een idee van hoe jouw droommeubel eruit zal zien en hoe het in de ruimte past.


Vrijblijvende offerte

Je ontvangt een vrijblijvende offerte van jouw meubel.


Tussentijdse presentatie

Tijdens de tussentijdse presentatie bespreken we het ontwerp en de offerte. We beantwoorden al je vragen en passen het ontwerp aan indien nodig.


Uitgewerkt voorstel

Na eventuele aanpassingen werken we het ontwerp verder uit in 2D en/of 3D. Dit geeft een nog realistischer beeld van hoe het meubelstuk eruit zal zien en hoe het past in je interieur. Je ontvangt een uitgewerkte offerte van het droommeubel.


Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag met de productie van jouw droommeubel.