SOLLICITATIEPROCES

Heb je bij Mintjens Belgische meubelmakers de job gevonden die je op het lijf is geschreven? Super!
Hieronder vindt je alvast ons sollicitatieproces.

Stap 1
Een eerste kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar wat beter kennen. We lopen door je cv, polsen naar je verwachtingen, vertellen je alles over de functie en jouw takenpakket. Je vertelt ons hoe jouw competenties en ambities hierop aansluiten.

Denken we dat het nog steeds goed zit, dan gaan we voor een tweede gesprek.

Stap 2
Een tweede sollicitatiegesprek

We houden bij Mintjens Belgische meubelmakers van een informele aanpak. Ook tijdens dit gesprek volgen we die lijn: we tonen ons zoals we zijn en zeggen waar het op staat.

In het tweede gesprek gaan we dieper in op de concrete inhoud van de functie. Het gesprek zal daarom ook gebeuren door HR en de directe leidinggevende. Zo weten we perfect wat we aan elkaar hebben. 

Stap 3
Gaan we ervoor?

We denken beiden dat we een match hebben? Dan doen we je graag een salarisvoorstel. We lichten het voorstel telefonisch toe en bezorgen je deze nadien ook  via mail. Zo kan je het voorstel rustig bekijken.

Zodra je akkoord gaat, stellen wij jouw contract op en nodigen we je graag uit voor ondertekening en het beantwoorden van laatste vragen.

Stap 4
Welkom aan boord!

Goed begonnen is half gewonnen: we zorgen ervoor dat je eerste dag vlekkeloos verloopt. Dat je de collega's ontmoet die je zeker moet leren kennen en dat je snel de weg vindt in de fabriek en organisatie.

Kortom: Je voelt je snel thuis voelt!