Solliciteren

Heeft u bij Meubelfabrieken Mintjens de job gevonden die u op het lijf geschreven is? Mooi zo!
Hieronder vindt u alvast ons sollicitatieproces.

Stap 1
Een eerste kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar alvast wat beter kennen. We lopen door uw cv, polsen naar uw verwachtingen, vertellen u alles over de functie en uw takenpakket. U vertelt ons hoe uw competenties en ambities hierop aansluiten.

Denken we dat het nog steeds goed zit, dan gaan we voor een tweede gesprek.

Stap 2
Een tweede sollicitatiegesprek

We houden bij Meubelfabrieken Mintjens van een informele aanpak. Ook tijdens dit gesprek volgen we die lijn: we tonen ons zoals we zijn en zeggen waar het op staat.

In het tweede gesprek gaan we dieper in op de concrete inhoud van de functie. Het gesprek zal daarom ook gebeuren door HR en de directe leidinggevende. Zo weten we perfect wat we aan elkaar hebben. 

Stap 3
Gaan we ervoor?

We denken beiden dat we een match hebben? Dan doen we u graag een salarisvoorstel. We lichten het voorstel telefonisch toe en bezorgen u het nadien ook nog eens via e-mail. Zo kan u het voorstel rustig bekijken.

Zodra u akkoord gaat, stellen wij uw contract op en nodigen we u graag uit voor ondertekening en het beantwoorden van laatste vragen.

Stap 4
Welkom aan boord!

Goed begonnen is half gewonnen: we zorgen ervoor dat uw eerste dag vlekkeloos verloopt. Dat u de mensen ontmoet die u zeker moet leren kennen, dat u snel de weg vindt in het gebouw en in de organisatie.

Kortom: dat u zich snel thuis voelt bij Meubelfabrieken Mintjens!