100% Belgisch materiaal

Stevig
materiaal

100%
duurzaam

Gemaakt uit
echt hout

Betrouwbare
service

Met een grote passie voor hout en interieur, ontwerpen en maken we eikenhouten meubelen op een ecologisch verantwoorde manier in eigen streek. Kennis, vakmanschap en betrouwbaarheid staan hierbij centraal.

We zijn steeds op zoek naar de nieuwste technologieën en materialen om kwalitatieve en aantrekkelijke meubelen te maken op een duurzame manier.

We zijn erg kieskeurig wat de materiaalkeuze betreft. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de gebruikte producten voldoen aan de strengste normen. We geven niet alleen om onze producten maar om het volledige productieproces en daarom gebeurt onze volledige productie met hernieuwbare energie.  Kortom, “Made in Belgium” is niet zomaar een statement maar staat voor duurzaamheid, kwaliteit, een goede service, flexibiliteit en correcte levertijden. Op deze manier streven wij een financieel gezonde organisatie na.

 

100% duurzaam

Respect voor de natuur staat centraal. We geven niet alleen om onze producten maar om het volledige productieproces. Daarom zijn we erg kieskeurig wat de materiaalkeuze betreft. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de gebruikte oliën en lakken voldoen aan de allerstrengste normen. Daarnaast gebeurt onze volledige productie met hernieuwbare energie. 

Meer dan 90% van onze productie gebeurt in België, de overige 10% gebeurt in andere Europese landen waarmee we de goede kwaliteit en werkomstandigheden garanderen. Dit doen we omdat we goede ethische waarden en normen belangrijker vinden dan uit te wijken naar lageloonlanden.  

Extra zorg en liefde

Elk Mintjens-meubel heeft wat extra liefde en aandacht nodig. Lees hier enkele tips and tricks. 

Ontdek meer